هر ترم مراحل ثبت نام خاص خود  را دارد. بنابراین با توجه  به دوره انتخابی شما مراحل ثبت نام کمی متفاوت است.

دوره های کوتاه مدت(تابستانه) 

اگر تصمیم گرفته اید برای مدت کوتاهی به ما بپیوندید(3 هفته تا 4 ماه ) لطفا اقدامات  زیر را انجام دهید

 

فرم تقاضا نامه آن لاین را پر کنید

نامه تاییدیه را ظرف 48ساعت دریافت خواهید کرد

 پرواز خود را رزرو کنید و جزییات را به ما اطلاع دهید

به سمت مالزی پرواز کنید

دوره فشرده

اگر تصمیم گرفتید برای مدت طولانی (حداقل 5 ماه )به ما بپیوندید، لطفا اقذامات زیر را انجام دهید

فرم تقاضا نامه ان لاین را پر کنید

نامه تاییدیه به همراه لیست مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا را ظرف 48 ساعت دریافت می کنید

مدارک مورد نیاز را آماده کنید

مدارک را برای ما ایمیل کنید و هزینه صدور ویزا و ثبت نام را واریز نمایید

ما مدارک شما را بررسی می کنیم  و بعد از واریز هزینه  مراحل صدور ویزای شما آغاز می شود

مراحل صدور ویزا قبل از تکمیل 4 تا 8 هفته طول می کشد

وقتی تاییدیه صدور ویزا را دریافت کردیم به شما ایمیل خواهیم زد

شما به سفارت مالزی در کشور خود می روید و پاسپورت و تاییدیه صدور ویزا را به آنها تحویل می دهید

پرواز خود را رزرو کنید و سکن بلیت را 4 روز قبل از پرواز برای ما ایمیل نمایید

به طرف مالزی پرواز کنید

وقتی به فرودگاه کوالالامپور رسیدید لطفا تا وقتی نماینده ما را ندیده اید برای مهر ورودی فرودگاه اقدام نکنید . در غیر این صورت ما مسوولیت نتایج آن را به عهده نخواهیم گرفت

بعد از رسیدن به مالزی باید معاینات پزشکی را انجام دهید

-ما پاسپورت شما را به مدت 3 هفته نگاه خواهیم داشت تا مراحل درج استیکر ویزا در آن انجام شود