برای صدور ویزای دانشجویی، باید اقدامات زیر انجام گیرد
1– تکمیل فرم تقاضای آنلاین: این شیوه، سریع‌ترین و آسان‌ترین راه ارسال مدارک به آموزشگاه Awesome است که فقط چند دقیقه از وقت شما را خواهد گرفت. هنگامی که مدارک  شما به طور کامل دریافت شد، اقدامات مربوط به مراحل صدور ویزا، بالافاصله انجام خواهد شد.
2- نامه تأیید درخواست ثبتنام: شما این نامه را از آموزشگاه دریافت خواهید کرد.
3- تهیه مدارک مورد نیاز:
برای شروع مراحل  صدور ویزای زبان‌آموزی، لازم است که مدارک زیر را در کمترین زمان ممکن به طور کامل برای ما به صورت آنلاین ارسال نمایید.

  • عکس 4×6 با زمینه سفید؛
  • اسکن از آخرین مدرک دانشگاهی؛
  • اسکن رنگی تمام صفحات پاسپورت (حتی صفحات خالی)؛
  • فرم تکمیلشده آزمایشهای پزشکی (می‌توانید فرم را از اینجا دریافت کنید)؛
  • هزینه صدور ویزا  1500 رینگت یا 500 دلار می باشد. در صورت امکان، لطفاً پول را به حساب موسسه زبان انگلیسیAwesome  واریز و رسید آن را ارسال نمایید؛ و یا در صورتی که مایل به واریز وجه در یکی از بانکهای شبکه شتاب در داخل ایران هستید، با ایمیل یا تلفن آموزشگاه تماس حاصل فرمایید.

شماره حساب آموزشگاه در مالزی: 5-201009-202-076
در وجه:  Awesome Learning And Training Center SDN.BHD
کد انتقال وجه بین‌المللی و ارسال حواله ارزی:   ARBKMYKL
آدرس
No.12, 13 & 16 JALAN 3/50C, TAMAN SETAPAK INDAN JAYA ,OFF JALAN GENTING KELANG, 53300, KUALA LUMPUR, MALAYSIA

  • دریافت ویزای سوشیال: تقاضای شما برای صدور ویزا به اداره مهاجرت مالزی تحویل داده می‌شود. نماینده ما به محض آماده شدن نامه پذیرش، مراتب را از طریق ایمیل به شما اطلاع خواهد داد. شما باید این نامه را به سفارت مالزی در کشور خود ببرید و مراحل بعدی صدور ویزا را انجام دهید. دقت کنید که حتماً مدارک مورد نیاز را به صورت تلفنی از سفارت جویا شوید.

4- اطلاعرسانیدرباره تاریخ دقیق سفر به مالزی لطفاً یک هفته پیش از سفر،  ما را از جزئیات سفر خود (تاریخ و ساعت دقیق) مطلع نمایید. توجه داشته باشید که با توجه به قوانین مالزی، نماینده آموزشگاه زبان انگلیسی Awesome باید شما را برای خروج از فرودگاه همراهی کند.